arrow

Abonnemang

Vilken konsertserie blir din följeslagare under nästa säsong?

Ett abonnemang på en konsertserie med Radiokören ger dig stora musikupplevelser, nya upptäckter och massa kunskap. Du behöver bara sätta dig ned och ta in musiken. Dessutom får du samma plats i salongen varje gång och naturligtvis en ordentlig rabatt jämfört med lösbiljettsköparen i stolen bredvid. Vilket abonnemang ska du välja? Den frågan kan egentligen bara du svara på, men vi kan hjälpa dig på vägen, så valet känns lättare.

KÖRSERIEN 2018-2019

I Körserien får du möjlighet att upptäcka Radiokören a cappella och hänföras av dess klanger: himmelskt skira, brutalt starka, ibland på gränsen till vad som är möjligt att göra med den mänskliga rösten. Men alltid vidunderligt vackert!

calendar-menu

ONSDAG & TORSDAG FAVORIT 2018-2019

Föredrar du tidiga kvällskonserter, kanske direkt efter jobbet? Eller vill du kunna hitta på något annat efter konsertbesöket? Då kan vår Favoritserie på onsdagar och torsdagar vara något för dig. Det är kortare konserter, ca en timme utan paus. ”Favorit?” tänker du, och ja, förhoppningsvis stämmer det även för dig. Sveriges Radios Symfoniorkester med gästartister ger dig en härlig musikstund där du kan upptäcka nya favoriter som är lätta att tycka om.

calendar-menu

TORSDAG & FREDAG HELAFTON 2018-2019

För en fullödig konsertupplevelse rekommenderar vi en helkväll i Berwaldhallen med en våra Helaftonsserier på torsdagar och fredagar. Här bjuds det på större orkesterverk, kanske en symfoni eller en solokonsert med gästande instrumentalister och sångare av yppersta världsklass. Helaftonskonserterna är ca två timmar med paus och börjar kl 19.00. Vill du vara säker på att få sitta vid ett cafébord i pausen går det bra att förbeställa det på plats innan konserten.

calendar-menu

STORA TORSDAGSSERIEN 2018-2019

Har du svårt att bestämma dig mellan en Favoritserie och en Helaftonsserie? Stora Torsdagsserien bjuder på godbitar ur båda serierna. Du får kortare konserter utan paus som börjar kl 18.00 men också längre konserter med större orkester- och körverk som börjar kl 19.00. För dig som inte kan få nog av musiken!

calendar-menu

LÖRDAG MATINÉ 2018-2019

Lördagsmatinén är egentligen självförklarande – det är just matinéer på lördagar som bjuds. Musiken är ofta av det större formatet med symfonier och solokonserter. Perfekt när du vill komma i stämning inför lördagskvällen!

calendar-menu

CHAMBER UNPLUGGED 2018-2019

För dig som älskar intim och engagerande kammarmusik passar denna konsertserie perfekt! Med Chamber Unplugged kommer du närmare musiker och sångare ur Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören. Var med och lyssna till musik som de själva har valt, och ibland även komponerat. Lunchkonserterna är ca en timme långa och ges i Studio 2 i Radiohuset på måndagar och fredagar.

calendar-menu

Allt det här får du som abonnent 2018/2019

Läs om alla fina förmåner här

Välkommen in i musikens underbara labyrint

Kanske handlar allt om att våga möta det okända. Att våga övermannas av det man inte känner till på förhand. Att lyssna med hjärtat vidöppet och på så sätt lära känna en helt ny värld

Förmåner säsongen 2017/2018

Här hittar du alla förmåner vi erbjuder dig som är abonnent

Läs mer om förmåner med abonnemang

Byten- och vänbiljetter säsongen 2017/2018

Här hittar du allt du behöver veta angående byten- och vänbiljetter