arrow

Abonnemang

Vilken konsertserie passar dig bäst?

Ett abonnemang på en konsertserie i Berwaldhallen ger dig stora musikupplevelser, nya upptäckter och massa kunskap. Du behöver bara sätta dig ned och ta in musiken. Dessutom får du samma plats i salongen varje gång och naturligtvis en ordentlig rabatt jämfört med lösbiljettsköparen i stolen bredvid. Vilket abonnemang ska du välja? Den frågan kan egentligen bara du svara på, men vi kan hjälpa dig på vägen, så valet känns lättare.

Pågående konsertserier

Körserien 2019-2020

  • 8 konserter

I Körserien får du möjlighet att upptäcka Radiokören a cappella och hänföras av dess klanger: himmelskt skira, brutalt starka, ibland på gränsen till vad som är möjligt att göra med den mänskliga rösten.

Spara 30%

Välj

Onsdag & Torsdag Favorit

  • Mellan 8 konserter
  • Mellan 7 konserter

Föredrar du tidiga kvällskonserter, kanske direkt efter jobbet? Då kan våra Favoritserier vara något för dig.

Spara 30%

Välj

Lördag Matiné 2019-2020

  • Liten 5 konserter
  • Mellan 9 konserter

Lördagsmatinén är egentligen självförklarande – det är just matinéer på lördagar som bjuds. Musiken är ofta av det större formatet med symfonier och solokonserter. Perfekt när du vill komma i stämning inför lördagskvällen!

Spara 25-30%

Välj

Chamber Unplugged 2019-2020

  • 8 konserter

För dig som älskar intim och engagerande kammarmusik passar denna konsertserie perfekt! Med Chamber Unplugged kommer du närmare musiker och sångare ur Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören och får lyssna till musik som de själva har valt, och ibland även komponerat.

Allt det här får du som abonnent

Att gå på konsert ska vara enkelt. Som abonnent får du ett mycket förmånligare pris, din egen stol i salongen och rabatt när du köper biljett till andra konserter utanför ditt abonnemang. På vissa serier får du även möjlighet att vid några tillfällen bjuda med dig en vän – utan extra kostnad!
Läs mer här.

Byten- och vänbiljetter säsongen 2019/2020

NYHET! Fler byten i våra flexibla abonnemang.
Här hittar du allt du behöver veta angående byten- och vänbiljetter